Ideje 41+ Prodaja Stanova Novogradnja Otoka Izvrsno

Ideje 41+ Prodaja Stanova Novogradnja Otoka Izvrsno. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka.

Nova Otoka Stambeno Poslovni Kompleks Nova Otoka Prodaja Stanova Facebook

Najcool Nova Otoka Stambeno Poslovni Kompleks Nova Otoka Prodaja Stanova Facebook

U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru.

Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:

Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.

Meandar Otoka Baumit De

Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa... Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka.

Prodaja Sarajevo Otoka Prostor Nekretnine

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca.

Nova Otoka Prodaja Stanova

Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Novogradnja Centar Trosobni Area Nekretnine

Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka.

Prostor Novogradnja Dijamant Otoka Planirani Facebook

Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine.

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Otoka Prostor Nekretnine

Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Prodaja Stanova Otoka

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Džemala bijedića, bosna i hercegovina.

Sarajevo Novo Sarajevo Otoka Nekretnine

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka.

Prodaja Sarajevo Otoka Prostor Nekretnine

Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru... Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Džemala bijedića, bosna i hercegovina.. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Stan 92 36m2 Novogradnja Dijamant Otoka Lamela C Mh Nekretnine

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. . Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.

Novogradnja Otoka Zgrada Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Nova Otoka Sarajevo Dives

U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.

Nova Otoka

Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.

Nova Otoka Prodaja Stanova

Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru... . Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru.

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Otoka 59 M 3 Soban Bhn11528953

Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine.. Džemala bijedića, bosna i hercegovina.

Nova Otoka Stambeno Poslovni Kompleks Nova Otoka Prodaja Stanova Facebook

Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine... Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Novogradnja Meandar Otoka Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru... Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka.

Sarajevo Novo Sarajevo Otoka Nekretnine

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine... Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru.

Novogradnja Veneto Otoka Penthouse 135m2 Prodaja Imobilia Ba

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine... Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine.

Garsonjera Na Prodaju Tibra 2 Majengo Apartment Nyumba Mali Ya Kibiashara

Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa... Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km.

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Otoka 89 M 4 Soban

Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru.

Dvosoban Stan Prodaja Novogradnja Nova Otoka Stan Povrsina 49 62m2

U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.

Stanovi Ada Home Facebook

Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine... Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine... U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca.

Nova Otoka Stambeno Poslovni Kompleks Nova Otoka Prodaja Stanova Facebook

U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca.. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.

Stanovi Poslovni Prostori U Novogradnji Otoka Agencija Za Nekretnine Nex

Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;. Džemala bijedića, bosna i hercegovina.

Nekretnine Sarajevo Agencija Za Nekretnine Area Sarajevo

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.. Džemala bijedića, bosna i hercegovina.

7lcedrw2bvddim

Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.. . Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.

Garsonjera U Novogradnji Nova Otoka 35 M2 City Nekretnine

Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru.. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Stanovi Ada Home Facebook

Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine... Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.

Stanovi Prodaja Sarajevo Novi Grad Otoka

Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.

Lijepo UreÄ'ena Garsonjera Nova Otoka Metropola Nekretninemetropola Nekretnine

Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka.. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka.

Nova Otoka Prodaja Stanova

Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km.. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Garsonjera U Novogradnji Nova Otoka 35 M2 City Nekretnine

Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Džemala bijedića, bosna i hercegovina... Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km.

Prodaja Sarajevo Otoka Prostor Nekretnine

Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka.

Prodaja Stanova Otoka

Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru.. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;

Stanovi Poslovni Prostori U Novogradnji Otoka Agencija Za Nekretnine Nex

Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca.

Ekapija Firma Butmir Gradi Stambeno Poslovni Objekat Otoka Meandar U Sarajevu Vrijedan 33 4 Mil Km Useljenje Na Ljeto 2018 Foto

Džemala bijedića, bosna i hercegovina.. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine.

Poslovni Prostor Novogradnja Sarajevo Novi Grad Otoka

Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Otoka 59 M 3 Soban Bhn11528953

Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.. .. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka.

Nova Otoka Prodaja Stanova

Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca.

Meandar Otoka Baumit De

Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:.. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:

Stanovi Poslovni Prostori U Novogradnji Otoka Agencija Za Nekretnine Nex

U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca.. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine.

My Space Prodaje Dvosoban Stan U Novogradnji Otoka Naselje Miljacka Sarajevo Youtube

Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km... Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Trosoban Stan Novogradnja Otoka 88 M2 Sant

Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine... Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;

Prodaja Novogradnja Veneto Otoka 69m2 Trosoban Stan Prodaja Imobilia Ba

Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Prodaja Stanova Otoka

Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta... Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:

Stambeno Poslovni Kompleks Nova Otoka Prodaja Stanova Youtube

Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:.. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka.. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:

Garsonjera U Novogradnji Nova Otoka 35 M2 City Nekretnine

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine... Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka.

Prodaja Stanova Nova Otoka Novogradnja Sarajevo Youtube

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

My Space Stan Otoka Unigradnja Novogradnja 35 M2 Stanovnik

Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Otoka Prostor Nekretnine

Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka... Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka.

Prodaja Stana Sarajevo Naselje Otoka 76m2 Za Prodaju Sarajevo

Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km.

Nova Otoka

Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:

My Space Stan Otoka Unigradnja Novogradnja 35 M2 Stanovnik

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km... Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km.

Prodaja Stana Sarajevo Naselje Otoka 76m2 Za Prodaju Sarajevo

Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine... Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km.

Prodaja Sarajevo Otoka Prostor Nekretnine

Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine... Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Trosoban Stan Novogradnja Miljacka Otoka 48 M2 City Nekretnine

Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca.

Trosoban Stan Novogradnja Otoka 88 M2 Sant

Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:

Prodaja Stanova Otoka

Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka.

Stanovi Poslovni Prostori U Novogradnji Otoka Agencija Za Nekretnine Nex

Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Prodaja Stana Sarajevo Naselje Otoka 76m2 Za Prodaju Sarajevo

Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine.

Prodaja Novogradnja Veneto Otoka 69m2 Trosoban Stan Prodaja Imobilia Ba

Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.

Novogradnja Veneto Otoka 88m2 Cetverosoban Stan Prodaja Imobilia Ba

Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.

Otoka Saraj City Agencija Za Nekretnine Sarajevo

Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Otoka Prostor Nekretnine

Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka.. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka.

Novogradnja Otoka 54 118 M2 Sarajevo Area Nekretnine

U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;.. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.

Prodaja Sarajevo Otoka Prostor Nekretnine

Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine... Džemala bijedića, bosna i hercegovina.

Prodaja Sarajevo Otoka Prostor Nekretnine

Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka: Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.

Prodaju Se Dva Stana U Dijamantu Novogradnja Na Otoci Luxuri Partneri

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija; Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa... U oktobru ili novembru krajnji rok, u zavisnosti od vremenskih prilika moze biti i ranije dva mjeseca.

Stanovi Poslovni Prostori U Novogradnji Otoka Agencija Za Nekretnine Nex

Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa.. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka.

My Space Stan Otoka Unigradnja Novogradnja 35 M2 Stanovnik

Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru... Nekretnina penthouse stan nova otoka (novogradnja) po dogovoru. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Nova otoka, džemala bijedića, 92(98)m2, xi sprat, dvije etaže, novogradnja, lift, balkon, centralno grijanje, pvc stolarija, 330.000km. Stambeno poslovni kompleks 'nova otoka' pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine. Džemala bijedića, bosna i hercegovina. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta. Prodajemo stanove u izgradnji, useljenje je planirano za juni 2021 godine.. Datum datum (↓) datum (↑) kategorija;

Zmlhd05oprhuvm

Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka.. Dvoetažni penthouse stan u novogradnji nova otoka. Dvoetažni četverosoban namješten penthouse stan sa balkonom u novogradnji nova otoka. Objekat „a" čini prvu, jedinstvenu cjelinu dosad nedovršenog stambeno poslovnog kompleksa. Naša agencija nudi stanove u izgradnji na frekventnoj lokaciji naselja otoka:. Prodaje se posovni prostor na otoci površine 162 kvadratna metra, od čega je 78 kvadratnih metara u prizemlju a ostatak u podrumu objekta.

Popular posts from this blog

52 Najbolje Stolice Za Kicmu

145+ Kuhinje Po Mjeri Cijene Tuzla